Total de visualizações de página

Translate

domingo, 13 de março de 2011

БІОГРАФІЯ Кларіс LISPECTOR - ПРИКІНЦЕВІ

БІОГРАФІЯ Кларіс LISPECTOR - ПРИКІНЦЕВІ   -  BIOGRAFIA DE CLARICE LISPECTOR

      Як я вже говорив у попередніх розділах, Біографія Кларіс Lispector, автором якого Бенджамін Мозер, це товста книга, але і відмінну якість і різноманітність інформації. Із записок Я займаюся всім читання, ті сторони, які найбільш привернуло мою увагу, я помітив, що ви могли б зробити зауваження за деякими думати про Кларіс, обидва з Бразилії в той час, і, нарешті, я звернув увагу на частини, що автор підкреслюєЄврейський народ, врешті-решт він і Кларіс належать до єврейського народу і, звичайно, це умова відображено в роботі. Нехай синтез яких зазначив: 
     (Стор. 23) У Україну, де він народився Кларіс, Сталін вбив багато людей, а потім Гітлер зробив те ж саме для болю, що люди постраждали. Це був регіон, який був найбільшої концентрації євреїв у світі. Кларіс народився в місті Tchechelnik. 
     (П. 27) євреї, щоб мати багато дітей, тому що їхні релігійні заповіді не відповідають контролю над народжуваністю. 
     (П. 28) За законом, в Україні в той час, євреї не можуть володіти землею і жили в його країні, як якщо б вони були іноземцями. 
     (135) у світових війнах, в усьому світі закрив свої двері для єврейських іммігрантів. 
     (П. 166) у всіх місцях, де євреїв мігрували, у другому поколінні були середнього класу, так як вони завжди були присвячені інклюзивної освіти. Сіонізм - рух євреїв прагнуть повернутися на землю предків. 
     (P.244) журналіст Самуїл Wainer, яка була показана в бразильському, був євреєм народився у Бессарабії, яка була частиною СРСР. Він був власником газети Ultima Hora. Кларіс, закінчив юридичний, журналістики практикується в Ріо-де-Жанейро для добре провести час і був звільнений Жорнал ду Бразил за те, що єврей. 
     (P.271) бразильський дипломат Аранха підписала документ ООН з 29-11-47 створення Ізраїлю. 
     (304) Підприємець Адольфо Блох, заголовок журналу народився в Україні і був євреєм. 
    (P.327) американського бізнесмена Генрі Форда, другий автор, був відомий антисеміт. 

     Висновок: моя звичка записувати те, що я знайшов найбільш актуальні в усі книги, які я читав дає мені цікавий синтез. Як я читав і перечитував цей синтез, зміцнення знань підкреслив уривки, які дозволяють гарне відображення. 
     (Інші розділи у цьому тексті в orlandolisboa.blogspot.com блог)

    Maringá - Paraná - Brasil

2 comentários:

  1. Peço desculpa a quem lê o texto em ucraniano, visto que eu fiz a tradução com a ferramenta do Google, que é limitado em termos de tradução em si. Do autor do blog

    ResponderExcluir